töltött padlizsán – kelet füszereivel
többször írtam már a töltött padlizsánról, amely gyakorta szerepel az asztalunkon. az elmúlt napokban több helyütt is felbukkant a gasztroblogokon, úgyhogy én is újra kedvet kaptam hozzá. mindnekinek megvan a maga bevállt receptje, az enyém itt található. ettöl eltéröen most mégis egészen másképp füszereztem: a só és a bors mellett került még bele egy csipetnyi cayenne-bors, római kömény és fahéj. az eredmény igazán ízletes lett: nagyon kellemes ízhatású töltött padlizsán született belöle, amelyet tzazikivel és egy pohár száraz fehérborral fogyasztottunk. mr. R. ugyan mindig dicséri a föztemet, de ez alkalommal különösen sokszor hallhattam jól esö mormogását két falat között.
Hozzászólások (0)
Trackbacks (1)
Hozzászólás
Visszakövetés
-
10. június 2010 - 20:15töltött padlizsán – gefüllte auberginen « NOKEDLI