Kezdőlap > magyar, sütöben sült > M mint “mikor lesz pogácsa?”–M wie “murok marci”-lieblingspogatscherln

M mint “mikor lesz pogácsa?”–M wie “murok marci”-lieblingspogatscherln

4. március 2012 Hozzászólás Go to comments

a recept régi, a pogácsa gyakran sül, de csak most jöttem rá, min múlik, hogy tényleg szép nagyra nöjenek. tényleg hidegnek lennie a tésztának, amikor elkezdem szaggatni és nagyon forrónak a sütönek, amikor betolom a tepsit a sütöbe.

pogacsa

das rezept ist alt, die pogatscherln backe ich oft, aber erst an diesme wochenende bin ich darauf gekommen, woevon es abhängt, dass die pogatscherln schön hoch werden: der teig muss wirklich kühl sein, wenn ich anfange, ihn auszurollen. UND der ofen muss wirklich richitg vorgeheizt sein (auf 220°C), bevor ich das blech hineinschiebe.

Kategóriák:magyar, sütöben sült
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: