Kezdőlap > egészséges, gemüse, gyors, schnell+gelingt leicht, zöldség > zöldbab rukolacsírával – grüne bohnen mit rucola-sprossen

zöldbab rukolacsírával – grüne bohnen mit rucola-sprossen

22. február 2012 Hozzászólás Go to comments

 

csira

50 dkg zöldbabot megtisztítunk és 5-10 perc alatt félpuhára fözünk. a fözövízbe tett késhegynyi szódabikarbóna segít megörizni a bab zöld színét. ezalatt egy (de inkább két)nagy fej hagymát kevés napraforgóolajon üvegesre pirítunk, a kifött babot 2-3 percre a hagymához adjuk. sóval, frissen örölt borssal, a rukolacsírával megszórva tálaljuk.

zöldbab

500 g  grüne bohnen putzen und in 5-10 minuten “al dente” kochen. währendessen eine (oder zwei) große zwiebel hacken, in etwas sonnenblumenöl glasig dünsten. die bohnen für 2-3 minuten zu den zwiebeln geben und fertig dünsten. salzen, pfeffern und mit rucolasprossen servieren. 

  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: