Kezdőlap > egészséges, gyors, kenyérre kenhetö > murok marci pesztója – pesto nach murok marci

murok marci pesztója – pesto nach murok marci

15. február 2012 Hozzászólás Go to comments

ecetes tárkonnyal pürésítettem egy friss gyömbérdarabot.  friss kenyérrel és humusszal ettük. murok marci pesto

estragon (in essig eingelegt) wurde mit frischem ingwer püriert. mit frischem brot und hummus serviert.

  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: