Kezdőlap > fisch, gyors, hal, könnyü, schnell+gelingt leicht > szardíniakrém – sardinen-créme

szardíniakrém – sardinen-créme

1. június 2010 Hozzászólás Go to comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mit készítsünk vacsorára, ha adott ugyan pár madárbegysaláta és két paradicsom, de azért ennél éhesebbek vagyunk. nem beszélve szeretteinkröl? az ilyen helyzetekre érdemes néhány doboz jobbféle szardíniát bespajzolni. öntsük le róla az olajat, helyette 2 ek vajjal, sóval, borssal, petrezselyemmel és citromlével törjük össze egy villa segítségével. de csak akkor, ha  van egy kis darab pirítósnak való kenyerük, mert csak azzal az igazi, de úgy nagyon.   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

was macht man, wenn man nur paar salatblätter und zwei tomaten im kühlschrank hat, dieses gemüse jedoch nicht ausreicht, den hunger zu stillen? sofern man eine dose sardinen in der speisekammer hat, gießt man das öl ab und verrührt die sardienen mit ca. 2 el butter, salz, pfeffer, petersilie und zitronensaft. vorausgesetzt man, hat  etwas brot zum toasten. denn darauf verteilt schmeckt´s am besten.     

  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: