Kezdőlap > gyors, könnyü, schnell+gelingt leicht > paradicsomos csicseriborsó füstölt hússal – kichererbsen mit tomaten und räucherfleisch

paradicsomos csicseriborsó füstölt hússal – kichererbsen mit tomaten und räucherfleisch

29. január 2010 Hozzászólás Go to comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nagyon hálás dolog a füstölt fött pulykacomb. még a szombati babgulyásból maradt. érdemes belöle többet fözni, mert sokoldalúan felhasználható. ugyanilyen hálas a csicseriborsó- és persze a paradicsomkonzerv. utóbbiból ma olyat kaptam, amelyikben koktélparadicsomok voltak eltéve. a paradicsomkonzervet a csicsriborsó-konzervvel, egy kis fej hagymával, egy kis rozmaringgal, sóval, borsal, csilivel 10 percig föztem. a legvégén hozáadtam a füstölt húst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          

die konserven kirchererbsen und tomaten habe ich mit einem zwiebel, etwas rosmarin, salz , pfeffer und chili 10 minuten lang köcheln lassen. zum schluss habe ich den rest-räucher-putenfleisch vom wochenende (bohnen-gulasch – rezept folgt). dazugegeben. fertig war das superschnelle abendessen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: