Kezdőlap > bla-bla-bla, csak ülök és beszélek > mea culpa….. gastroblogger sind auch nur menschen…

mea culpa….. gastroblogger sind auch nur menschen…

25. november 2009 Hozzászólás Go to comments

megkockáztatom, hogy eljátszom a jó (gasztroblogger)hírnevemet, mely szerint mindig friss alapanyagokból fözök, egészséges dolgokat fogyasztok, a kész kajára rá sem hederítek. ez kb. az esetek 95%-ra igaz is, de hösiesen bevallom, ha este röviddel kilenc elött hazaesek, 12 óra munka után, nem mindig van kedvem salátát vagdosni, esetleg még be is vásárolni. ilyenkor nagyon jól esik egy dr-oetker-pizza. és olyan jó, hogy nem kell vele csinálni semmit: a sütö bemelegszik, a pizza megsül, míg átöltözöm és a többi esti szokásos rituálét elintézem. megbízható minöség – 15 perc alatt. döntse el ki-ki magában, ennyi belefér-e…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

gastroblogger sind auch nur menschen. menschen, die auch ihre schwächen haben. und die nicht unbedingt abends um neun noch lust haben, knackige salate oder sonst was noch so gesundes auf den tisch zu zaubern. die aber ohne schlechtes gewissen zu haben, den herd auf 200 °C vorheizen und eine wohlgeformte dr.oetker-tiefkühl-pizza  in den ofen schieben. auch wenn es nicht so wahnsinnig gesund ist. auch wenn es gar nicht gesund ist. immerhin weiss man, was auf den tisch kommt. möge jeder selbst entscheiden, ob so viel “ungesund” drin ist…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Zsuzsa
    25. november 2009 - 23:31

    Csábító fotók! A mi pesti doktor5ker pizzánk is tud ilyen szép lenni, ha sütés előtt még jól megpakoljuk ezzel-azzal. A “magyar” lilaboci-csokoládé sem ugyanolyan ízű, mint az Ausztriában kapható testvére. Ki érti ezt? Hisz a gyártási ország ugyanaz: EU.

    • stampoasis
      26. november 2009 - 22:12

      ma este ezt meséltem mr.. nokedlinak, aki persze ezt nem akarja elhinni. azt mondja, ez csak olyan beidegzödés lehet, hogy nyugaton minden jobb. abban maradtunk, hogy ha legközelebb megyünk haza, megkóstoljuk a z ottani doktor5ker pizzát.

  2. 26. november 2009 - 00:02

    Én megértelek, én sem hiszem, hogy másra képes lennék 12 óra munka után.
    Ez az Oetket pizza más!!! Más mint itt!!! Holnap megyek reklamálni a boltba:))) Tényleg, nálunk miért kell a vacakkal megelégedni?????Igaza van Zsuzsának, nálunk minden silányabb lesz, mire ideeér….

    • stampoasis
      26. november 2009 - 22:13

      a pizza tényleg pont olyan, mint amilyennnek lefényképeztem, semmi tööbb nincs rajta – na jó a mellette lévö bazsalikomlevelek nem a mélyhütött csomagban voltak…

  3. 26. november 2009 - 05:30

    én nem kövezlek meg érte!😉 Nálunk is elö szokott fordulni. És a vicc az egészben, hogy még szeretjük is🙂

    • stampoasis
      26. november 2009 - 22:17

      ancsika, ha te mondod, elhiszem. mi is szeretjük, de én csak a spenótosat. az olyan jó fokhagymás! pedig tudom én, hogy az a jó-fokhagyma max. fokhagymakrém, de mit csináljak, nem tudok neki ellenállni. a másik pedig a “turkish style”, de ezt szigoróuan elsöként esszük, mert a spenótos sokkal ízdúsabb (nem szeretném tudni mitöl). emelett esetleg még a “nudel-pizza” jöhet szóba, de azt az elmúlt években nem láttuk. mr. nokedli tegnap mesélte, hogy megint van;-)

  4. 26. november 2009 - 09:34

    Nálam is vannak ilyen botlások 10-11 órányi munka után… Viszont tényleg fel kell turbózni (nem)kicsit a nálunk kapható verziót…😦

  5. stampoasis
    26. november 2009 - 22:17

    feleölány, nagyon örülök, hogy te is ilyen elnézö vagy;-)

  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: