la L´ecsó

6. október 2009 Hozzászólás Go to comments

… ahogy én készítettem, abból ami épp volt itthon:

2009 10 01_2009

a paradicsomokat negyedeltem és olívaolajon kicsit megsütöttem, ezalatt az édesköményt karikákra, a padlizsánt  kockákra vágtam. hozzáadva a paradicsomhoz pár percig sütöttem, majd fedö alatt félpuhára hagytam föni egy nagy marék bazsalikomlevél társaságában. sóztam, borsoztam, édesköményzölddel megszórva tálaltam. friss kenyérnél több nem is kell hozzá.

2009 10 01_2012

  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: