Kezdőlap > könnyü, magyaros > fokhagymás pirítós

fokhagymás pirítós

15. szeptember 2009 Hozzászólás Go to comments

néha olyan jól esik, semmit nem fözni. csak egy szelet kenyeret megpirítani, fokhagymával bedörzsölni, vajjal megkenni, megsózni és megenni.  a legfinomabb citromos fekete teával.

Kategóriák:könnyü, magyaros
  1. Makka
    17. szeptember 2009 - 06:49

    Jaj! Ezt nagyon szeretem.
    A nagyim – bár akkoriban szó szerint nem ettem semmit – minden reggel bő forró olajban sütötte ki a kenyeret és ő is teát csinált hozzá. Ma is az orromban van az az illat. Döngölt padlós konyha, igazi fával fűtött sparhert.
    Egyébként az olajban sült pirítóshoz nem hasonlít semmi. Egyszer esetleg próbáld ki.

  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: