Kezdőlap > francia, gyors, könnyü, köret, krumpli > a dehidrált fekete olajbogyó esete a törtkrumplival

a dehidrált fekete olajbogyó esete a törtkrumplival

5. szeptember 2009 Hozzászólás Go to comments

IMG_1178 

pár napja láttam valahol egy receptet, amelyhez fekete olívabogyó kellett volna. a receptre már nem emlékszem, de a fekete olajbogyó  ott motoszkálhatott a fejemben, így került a tegnapi bevásárló kosárba egy üveg dehitrated black olives – nem tudván mire lesz még jó. mivel hébe-hóba húst is szoktam sütni és tegnap pont ilyen hé-hó volt, hátszín mellé készült ez a különleges köret, amely szerintem magában is megállja a helyét – nekem legalábbis nem esett nehezemre ma délelött a maradékot csak úgy hidegen kikanalazni a lábasból.

IMG_1130

hozzávalók 2 személyre: 6 db közepes krumpli héjában megfözve, 1 dl olívaolaj, 10 db fekete olajbogyó, pár szál petrezselyemzöld, só, fehér bors.

az apróra vágott olívabogyót és petrezselymet a kruplitörövel és olívaolajjal összetört forró krumplihoz keverem, sózom, borsozom – tálalom.

ár: € 2,00.

Advertisements
Kategóriák:francia, gyors, könnyü, köret, krumpli
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. 7. szeptember 2009 - 20:27

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: