Kezdőlap > föétel, zöldség > töltött padlizsán – kelet füszereivel

töltött padlizsán – kelet füszereivel

15. július 2009 Hozzászólás Go to comments

DSC08539

többször írtam már a töltött padlizsánról, amely gyakorta szerepel az asztalunkon. az elmúlt napokban több helyütt is felbukkant a gasztroblogokon, úgyhogy én is újra kedvet kaptam hozzá. mindnekinek megvan a maga bevállt receptje, az enyém  itt található. ettöl eltéröen  most mégis egészen másképp  füszereztem: a só és a bors mellett került még bele egy csipetnyi cayenne-bors, római kömény és fahéj. az eredmény igazán ízletes lett: nagyon kellemes ízhatású töltött padlizsán született belöle, amelyet tzazikivel és egy pohár  száraz fehérborral fogyasztottunk.  mr. R. ugyan mindig dicséri a föztemet, de ez alkalommal különösen sokszor hallhattam jól esö mormogását két falat között.

Reklámok
Kategóriák:föétel, zöldség
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. 10. június 2010 - 20:15

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: