Kezdőlap > egészséges, gógynövény, medvehagyma > medvehagymás nokedli – spätzle mit bärlauch

medvehagymás nokedli – spätzle mit bärlauch

6. április 2010 Hozzászólás Go to comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kitört a medvehagymaláz. tegnap este nokedlit kevertem be két tojásból (csipetnyi sóval annyi liszttel és vízzel, amennyit felvett), apróra vágott sonkát pirítottam, a kifött nokedlit egy kevés olvasztott vajjal meglocsoltam, a sonkát és a medvehagymát rászórtam. igazi tavaszi vacsora.OLYMPUS DIGITAL CAMERA         der bärlauch-saison hat begonnen: ich hatte gestern abend aus zwei eiern (mit etwas salz, mehl und wasser) spätzle gemacht. die fertigen spätzle in heisser butter gecshwenckt, mit ausgelassenem speck und bärlauch großzügig bestreut. ein schneller und wunderbarer frühlings-abendessen!

About these ads
  1. Vélemény?
  1. No trackbacks yet.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Követés

Értesítést küldünk minden új bejegyzésről a megadott e-mail címre.

%d honlapszerkesztő ezt szereti: